Vanlig tisdag!

Tisdag, vardag igen och en heldag hemma -så skönt!
 
Jag började med att rida Traffe, då hade jag reda hunnit få nya höbalar inkörda i hagarna och hunnit pyssla lite inne. Traffe fick gå lite över bommar i både trav och galopp, vi red bland annat över två bommar med 12 meter mellan där vi red på tre galoppsprång. Han kändes jättefin i dag och vi avslutade med några språng över ett litet kryss, min pkan för honom nu är att jag ska hoppa ofta men lågt, lite och enkelt. Sen red jag och Midas ut en sväng, det blåste ganska rejält och han var pigg och laddad!
 
Efter en lunchfika så tog jag Clarinette. Hon fick repetera uppsittning eftersom det var mer än en månad sen sist jag satt på henne. Hon mindes exakt och var inte speciellt brydd, tvärtom tyckte ho nog att det var lite tråkigt så hon ägnade mer tid åt att undersöka pallen än att åt mig. Avslutade ridingen med en lugn tur med Tant som i dag kändes precis som vanligt igen!
 
I kväll har jag och en kompis varit hosgrannen med blåbärspaj, det blev en massa prat om övernaturliga saker, medium och följeslagare och i vanlig ordning sent. Nu ska jag sova och ladda om inför morgondagen!
 
Traffe innan ridningen! 
 
Det har hänt lite med kroppen på honom! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0