Sol!!!

Äntligen sol och vindstilla! Riktig vårkänsla i dag och man nästan hörde hur gräset växte, första myggorna hörde jag också...
 
Dagen började med att grannen kom och slog på Tants tappsko. Sen drog jag igång med hästarna. Först ut var Stina somjag red på banan. Fokus låg bara på att få henne avspänd och lösgjord, mycket volter och åttor för att få henne att börja böja sig i sidorna. Sen kom Elise och vi red ut med Gandalf och Midas. På bortvägen blev det mycket trav och sen skrittade vi hem och det var nog bra för Midas blev väldigt svettig i det varma vädret, han har ju ganska mycket päls kvar ännu. På eftermiddagen jobbade jag både Szum och Trafalgar i töm. Szum fick jobba en del i galopp och gjorde det väldigt bra. Med Traffe konstaerade ajg att jag nu kommit dit att jag jobbar honom lika bra uppsuttet somi töm, tidigare har han alltid varit finare i töm än näör jag rider men nu är det inte så längre!
 
Efter middag så åkte ajg och Tant på hoppträning. På vägen dit stannade vi och lämnade in bokföringen för bokslut. Det gäller att utnyttja tillfället så man slipper åka något i onödan! Hoppträningen var på utebanan och Tant som inte fått hoppa på länge var verkligen glad och laddad! Vi hoppade bana och linjer, jag och Tant hoppade bara lågt eftersom hon inte gjort så mycket men det kändes bra även om det gick lite fort emellanåt. Huvudsaken är att hon känns fräsch och det gjorde hon verkligen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0