Mera blåst!

I morse var det så fint ute och alldels vindstilla, men innan jag hade kommit från jobbet så hade det börja blåsa ordentligt igen!
 
Men jag bestämde mig för att försöka aktivera hästarna ändå. Först fick Traffe gå galopprogrammet i lina, och sen fick Szum och Midas arbeta i töm. Szum var nättre i töm än han varit på flera veckor, tycker ju att jag har haft lite svårt att komma åt honom och få honom i den form jag vill men i dag kändes det bättre. Det gick bra med Midas också, med honom jobbade jag mycket med eftergiften i innersidan.
 
Nu var planen att baka en kaka till i morgon men tyvärr saknade jag en viktig ingridiens. Så är det mär man ska vara duktig och förbereda. Får hitta på något annat att pyssla med i stället! 

Kommentarer
Postat av: Karin

Jag vet att du har skrivit om galopprogrammet tidigare, men jag kommer inte ihåg upplägget. Kan du beskriva hur det är upplagt och vilken typ av häst du använder det på?

Svar: Jag använder galopprogrammet på hästar som det är trassel med. Som har problem med kroppen (speciellt rygg och överlinje) eller som jag tror det kan passa mentalt för. Just nu är Traffe som går det, han har haft problem med kroppen. När han kom i höstas så vsr gan omusklad, spänd och med massor av låsningar. Han har gått galopprogrammet massor i vinter men nu lite mer sparsamt.
Jag har inte tillgång till datorn nu så jag lyckas inte länka men det finns att läsa om det i ett inlägg från 28 november 2012. Du får söka i arkivet!
Pernilla Engström

2015-04-09 @ 21:38:06
Postat av: Karin

Tack, jag hittade det 😊

2015-04-10 @ 15:13:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0