Mer aprilväder!

Inte alls samma fina väderi dag som vi hade igår. Sommarkänslan från igår var i dag utbytt mot riktigt aprilväder, rejäl blåst på morgonen, och bitvis under dagen, sen mulet och regn växlat med korta stunder sol. Omväxlande men det är väl så aprilväder ska vara?
 
Jag var inne och pyusslade med annat på förmiddagen när det blåste som värst. Sen fick jag balar utkörda i hagarna och det är ju alltid lite pyssel i samband med det, plast ska av och tas rätt på och delar av hagarna ska stängslas av (vi lägger in två balar åt gången i varje hage). När det var klart så red jag först Midas på banan, vi trimmade lite dressyr och lade mycket jobb på galopparbetet i dag, han var lite okoncentrerad i början men det blev bättre.
 
Sen red ajg Szum lite på banan, Elise red samtidigt och det harju varit ett problem att rida Szum med andra på banan, han har då mest velat backa in i de andra hästarna och varit helt fokuserade på dom i stället för mig. I dag gick det bra och han jobbade på bra, jag avslutade innan han spände till och laddade upp sig. Det har ju varit problem nu  att han har blivit överladdad och spänd en bit in i passet och sen exploderat, att ahn varit väldigt spänd i överlinjen tror jag har varit orsaken, nu är han bättre i musklerna men rids ännu försiktigt. Sen avslutade jag med att jobba Stina i töm, även om jag skulle önska att hon var lite lägre och längre i formen så blir hon väldigt fin när hon slappnar av och borde kunna bli en riktigt rolig häst att dressyra med!
 
På kvällen var jag i väg på lektioner och tömkörde en ponny, även om det kom lite regn så var det betydligt bättre än förra veckan när jag var genomblöt!
 
Jag glömde visst att lägga in två bilder igår!
Traffe tömkörs!
 
 Och i hagen efteråt...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0