Krafftsamlingen!

Jag har haft en fantastisk dag på Strömsholm! Sett otroligt fina hästar, bra ridning och ännu fler otroligt fina hästar! 
 
Krafftsamlingen är en dag för svensk avel. På förmiddagen var det föreläsningar bland annat om utfodring av unghästar, och paneldebatt om svensk sporthästavel, i panelen satt bland annat Jens Fredriksson, Tinne Wilhelmsson Silven och Frenk Jesper. Eftermiddagen tillbringades i ridhuset med clinic, först med dressyrhästar och Tinne och Frenk, både unghästar och Grand Prixutbildad. Sen hade Jens mfl en löshoppningsclinic med mycket råd om visning på treårstest. Dagen avslutades med hingstvisning, vi såg säkert 20-25 hingstar! De flesta såklart fantastiskt fina, speciellt dressyrhästarna imponerade på mig. Om jag ska säga någon spontant så Van Vivaldi (dressyr), St Erik (dressyr) och Contant Q (hopp), men jag kan ha glömt någon nu i tröttheten! 
 
Hemma var jag vid midnatt,  då var det bara att ta in hästarna och nu ligger jag i sängen, orkade inte ens starta datorn utan det fick bli mobilblogg. I morgon Ica igen och jag lär vara trött, men oj så inspirerad jag är nu! Jag tycker det är viktigt att försöka komma i väg på dånt här för stt få inspiration och följa med i utvecklingen!
 
Vår på Strömsholm!
 
 Från foderföreläsningen! Intressant om unghästars behov!
 
Och från clinicen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0