Fredagsridning!

I dag började jag dagen med att rida Szum innan jobbet. Det är nästan en och halv vecka sen jag satt på honom sist eftersom han ju är spänd i sin överlinje, jag tycker ju att han blivit bättre så därför tyckte jag att det var dags igen. Men precis i början var han spänd, stod emot och kändes stum i ryggen. Jag jobbade lösgörande med vändningar och sidvärts, mest i skritt, och efter en dtund kändes han mycket bättre och ryggmusklerna var mjukare efteråt. 
 
Kommer ni i håg Pålstina som var här i somras? Under tiden som jag var på jobbet så kom hon hit igen, hon ska säljas och ska va här på lite trimning inför det. Grannen körde hit henne, det låter ju inte så ovanligt men han körde henne inte i transporten utan med vagn! Hon fick dubbeljobba lite för jag red lite på henne på kvällen också,  eventuellt kommer det några tedan i helgen och tittar på henne och då ville jag ha testat lite innan. 
 
Med tanke på att hon inte är riden under vintern, men körd, så tycker jag att det gick oväntat bra. Vi kan väl behöva några gånger att trimma ihop oss men annars är jag nöjd. Hon kändes rätt fin i formen, vi travade bommar och fick även till galoppen! Hon borde vara lättsåld tycker jag då hon är lättsam och trevlig!
 
Trötta damer som tog sovmorgon i morse!  Clarinette och Räkan!
 
Stina innan dagens ridpass!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0