Finbesök!

I dag ahr jag finbesök av Stina från Norrköping! Vi pluggade i hop när jag läste till ridlärare och jag har varit nere hos henne flera gånger genom åren men det här är första gången hon är här! Så roligt!
 
Jag började dagen med att rida Traffe, han fick i dag galoppera över bom och även hoppa lite studs på böjt spår. Vi provade lite studs på volt på träningen i tisdags och hade då lite problem i vänster varv, så jag tyckte det var något att träna på. I dag gick det mycket bättre och efter några försök fungerade det även bra i vänster varv, hade överlag en jättebra känsla i dag! Sen fick Midas trimma lite dressyr. I dag provade vi lite förvänd galopp! Bara enkelt med stora, mjuka bågar där han fick hålla galoppen och sen provade vi även att vända över banan. När jag började med Midas i höstas så var han väldigt ojämn mellan varven men nu upplever jag det inte alls på samma sätt i vanliga fall men i den förvända galoppen var det verkligen stor skillnad mellan varven. I vänster galopp kunde jag vända över banan oc h behålla galoppen stadigt och fint, i höger galopp fick vi hålla oss till stora, enkla bågar. Men jag tror om vi fortsätter träna på detta så kommer vi stärka upp honom ytterligare!
 
Sen åt jag lite pannkakaor till lunch innan jag åkte till Sundsvall för att hämta Stina. Sen har resten av dagen gått åt till att titt apå hästarna, gården och omgivningarna. Jag arbetade även Szum lite i töm så att Stina skulle få se honom lite in action också. Nu i kväll har vi ätit tacos, som vi alltid gör när vi träffas, och surrat ännu mer. I morgon bitti ska jag köra ner henne till Suyndsvall igen, innan jobbewt, som vanligt när vi träffas är det intensivt men så är våra liv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0