1:a april!

Första april i dag och massor av aprilskämt på sociala medier! Bäst gillade jag det som handlade om att Strömsholm och Flyinge skulle läggas ner och all verksamhet flyttas till Wången. Tänk om det hade varit sanning, vilken dröm för hästnorrland!
 
Jag har haft en soft dag här hemma, dessutom i strålande sol. På förmiddagen kom Elise och vi skrittade ut med Gandalf och Tant, otroligt skönt i det fina vädret! Sen fick Szum jogga lite i töm på banan, han är lite spänd i musklerna på överlinjen så det blir nog lite mer tömjobb framöver. En snabbfika innanjag red Midas på banan. Han hade lite överskottsenergi i dag med så jag fick jobba lite innan han var loss och avspänd, underlaget var riktigt bra och vi kunde till och med galopparbeta lite! Avslutade hästarna med att longera Clarinette. Honhar ju haft tre veckors vila och det verkar ha gjort henne gott, hon var verkligen sugen att börja jobba igen och var fokuserad och arbetsvillig!
 
Resten av eftermiddagen ägnades åt annat roligt som att fixa påskris, fika på byn och lite surr. Nu har jag jobbat med lite planering och annat pyssel och nu är det dags att ta in hästar och täcka de som går ute, alla hästar har fått vara täckeslösa i solen i dag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0