Ut ur dimman!

Efter en heldag på Ica så drog jag och Mona på oss reflexer och red ut på Leone och Pålstina. Nu hann det inte bli kolsvart men mer än skumt var det innan vi kom hem. Leone var riktigt taggad och på hugget i dag, tror han börjar vakna ur sin unghästdimma! 
 
Sen var det dags för Gandur att åka hem och medan jag väntade på dom så började jag göra i ordning Szum. Det blev därför lite stökigt och en lång väntan för Szum vilket märktes sen när jag red, i kombination med vila och väderomslag så gjorde det att han var väldigt spänd när jag satt upp. När de värsta spänningarna släppt så blev han först lite småtjurig och sen stark och kort i halsen. Men sen, helt oväntat, så kom han upp i formen och blev lätt i handen. Visserligen bara en kort stund men det känns lovande för framtiden. 
 
I dag åkte ju alltså Gandur hem, han skulle bara vara här i två veckor för att sittas in och det ha vi ju gjort nu. I morgon ska Leone åka hem så det blir väldigt tomt nu. Bara att hoppas på att det ska komma in nya projekt under hösten och vintern!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0