Stormvarning!

I dag hade de gått ut med stormvarning, som tur var så klarade vi oss även om det blåste rejält på eftermiddagen. Så pass mycket att det kändes i släpet när jag åkte med Szum till ridhuset.
 
Började med lite jobb här hemma. Först ut var Trafalgar, och i dag har jag suttit på honom! Började med att longera lite och sedan red jag lite i skritt på banan. Kände mig för lite och ville mest se hur han reagerade vid uppsittning och ridning. Måste ta dt väldigt försiktigt även om det är en äldre häst då han inte är i gång och är helt omusklad, dessutom har det varit lite trassel förut så jag vill verkligen ta det säkra före det osäkra innan jag kännser honom bättre. Sen hoppade jag lite med Tant, vi hoppade lite på volt och studs, mer dressyr med hinder än egentlig hoppning.
 
På eftermiddagen åkte jag och Szum på dressyrträning i blåsten, som tur var så var ju träningen inomhus. Jag tycker att Szum skötte sig utmärkt förutom ett par mindre invidenter när jag red fram och han försökte backa in i den stackars tjejen som tränade innan mig. Själva träningen kändes jättebra även om det fortfarade finns väldigt mycket att jobba med i galoppen. Men själv så tycker jag att det kändes bra i traven och vad det gäller galoppen så är jag nöjd med det faktum att den faktiskt går att arbeta nu!
 
Hemma igen så blev det go middag och lite småtök, bland annat träning inför E körkortet. Även om jag kört mycket släp så är det inte helt lätt, just nu försöker jag få tillkopplingen att gå enkelt och smidigt!
Szum innan träningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0