Ryttar VM!

Alltså den här VM finalen, nu gick det ju inte jättebra för Rolf-Göran men jag är grymt imponerad. Tänk själv att sitta upp på en okänd häst, få 3 minuter och två språng (på 1,30 höjd) att lära känna hästen allt inför fulla läktare och tv kameror. Sen rakt in på en 1,50 banan och allt räknas, inget resultat får räknas bort, dessutom har hästarna har gått 5 tuffa hoppningar dagarna innan. Jag är så imponerad! Rolf-Göran är en fantastisk duktig ryttare, och hur fantastiskt duktig är då inte Jeroen Dubbeldam? Själv har jag ju jobbat i dag men försökt titta lite på svt play i smyg emellan och sedan följde jag de sista rundorna på radion i bilen.
 
Lite annat VM har jag hunnit med i dag. Först i morse tömkörde jag Leone innan jobbet, vi var rätt överens i dag och han är verkligen jättefin när vi är på samma våglängd. Efter jobbet åkte jag och hade två grupper med markarbete och hoppning. De fick verkligen rida som om de skulle rida VM final (och de kanske de ska i framtiden, vad vet man?), och jag konstarerar återigen vad nyttigt arbete detta är. I dag ered de bland anant en bana med några hjinder, med bommar, bestämt antal galoppsprång och kluriga svängar där hindren kom snabbt.
 
Nu har jag ätit varma mackor med kantareller (köpta, inte plockade, för när ska jag hinna det?), gjort lite kontorsjobb och försökt planera lite framöver. Det sistnämnda är hopplöst.Jag vill så mycket men det är så svårt att få i hop allt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0