Överraskningar!

I dag har jag faktiskt hunnit med att klippa gräsmattan! Och städa upp lite i köket, men int så mycket mer men man får vara glad för det lilla!
 
På förmiddagen var hovis här och vi skodde Leone och verkade Räkan. I morgon kommer hovis tillbaka då för Szum och Tant. Full fart på skofronten! Efter hovis åkt så red jag Szum på banan, även om han var lite kantig och ostyrig precis i början så blev han jättefin sen. Vi har lite problem med vänstergaloppen, mest med fattningarna, men i dag var han riktigt fin i höger galoppen! Min fina lilla häst, vad har jag gjort för att förtjäna honom?
 
På kvällen var jag i väg för ett par lektioner och red Sickan igen. Hon var också riktigt fin i dag, stor skillnad sen förr veckan! När jag kom hem hade jag två glada överraskningar, fast egentligen ganska väntade överraskningar, dels hade Chokladens pass kommit! Nu är jag uppfödare och ägare till mitt första svenska halvblod! Och dels hade jag en ny häst i hagen! Även mina grannar var här, de hade agit hem Pålstina en sväng för att skos och sen hade de lämnat Gandur, en fyraårig islänning som varit hos dom på inkörning och som nu ska var här ett par veckor för att sittas in. Han har samma ägare som Prins som var här i början av sommaren, som enligt rapporterna sköter sig ypperligt, roligt med ytterligare en häst från samma ägare och lite spännande med en islänning!
 
Min fina dressyrhäst! Tycker han börjar bli så fini kroppen, för att inte tala om hur fin han är att rida! Vad har jag gjort för att förtjäna en så fin häst tro? Måste ha varit snäll i mitt förra liv! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0