Nytt projekt!

Jag gillar projekt, det är ju bara att inse det, och nu har jag ett nytt projekt hemma!
 
I dag har jag i vanlig ordning inte alls hunnit allt jag velat och middagen blev klockan 21 på kvällen, men det är väl så närman vill mycket! Förmiddagen gick åt till kontorsarbete, inte så kul men nödvändigt. Fortsatte sedan med att åka och plocka ner en sommarhage, inte heller så roligt men absolut nödvändigt. Efter det fick jag äntligen göra lite roligt, då jag och tant red ut och körde lite galoppjobb. Tant har bara så svårt att förstå det här med intervaller, att man ska skritta mellan galopperna är ju så onödigt tycker hon!
 
På eftermiddagen åkte ajg till hammarn, gick på banken och gjorde lite andra ärenden innan det var dags för massage. Massage låter ju härligt och mysigt men jag vet inte om jag håller med! Vi kan säga att det var behövligt och att jag var rejält spänd i rygg och axlar, men jäklar vad ont det gjorde! förutom massage fick jag även akupunktur och zonterapi. Ska dit igen om en vecka, det verkar verkligen behövas!
 
På kvällen red jag och Elise ut med Szum och Gandalf. Szum skötte sig utmärkt trots att vi fuskat lite med uteritterna på slutet. När vi nästan vr hemma så blev vi omkörda av en transport och det var mitt nya projekt som kom!
 
Projekter heter Trafalgar, kallas för Traffe och är här på prov för att jag eventuellt ska köpa honom. Jag ahr ju funderat på projekthäst men hade ju tänkt mig en unghäst. Den här hästen har jag tackat nej till flera gånger men till slut gick det inte längre. Hade ju tänkt mig en yngre häst, han är 14 år och jag vet att det inte är någon ålder på en häst (titta på Tant) men det är lite mycket för ett projekt som man får lägga mycket tid och jobb på. Men ägaren, som för övrigt är samma som äger Tant, har varit på mig flera gånger och till slut kunde jag inte låta bli att prova. Jaghar fått en väldigt bra deal och det är ju lite smickrande att hon så gärna vill att jag ska köpa honom. Hur det går får ni så klart följa här! 
 
Jag hann även llongera Gandur lite och så blev det middag vid 21 tiden. Men det var värt att vänta på för det var i alla fall god middag!
 
Så här ser han ut på nära håll! 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vad kul! Han verkar jättetrevlig!

2014-09-19 @ 07:03:25
Postat av: Jenny

Fina Tragalgar ❤️ blev tårögd då jag såg bilden men så himla glad att du har honom!

Svar: Nu har jag lagt upp en ny bild så nu blir det kanske fler tårar! ;)
Pernilla Engström

2014-09-19 @ 11:02:19
Postat av: Sandra siljeholm

Spännande med en ny häst! :)

2014-09-19 @ 13:46:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0