Höstångest!

Det har ju varit en fin höst med sommarkänsla men i dag ramlade hösten över mig totalt med regn och mörker. Jag är inte så förtjust i hösten, mest på grund av mörkret och den stundande vinterkylan. Varje år vid den här tiden funderar jag över hur jag ska överleva en vinter till, men uppenbarligen går det bra varje år ändå.
 
I alla fall så tömkörde jag Trafalgar innan jobbet. Ett kort, lätt arbete för att se lite hur han rör sig och beter sig. Det gick bra, även om han började passet med att först skritta segt i ett eller två varv på volten innan han utan förvarning drog i väg och gjorde två bocksprång. Sen var han vaken och alert! Blir nog rolig att jobba med!
 
Efter jobbet red jag och Alida ut i regnet med Gandur och Pålstina. Det var Gandurs första riktiga tur så vi skrittade bara den korta sväng som vi brukar börja med, Pålstina fick vara ledarhäst och visa hur man ska göra. Hon är ju faktsikt riden i tre månader nu och klarade uppgiften galant, även Gandur skötte sig utmärkt. Trots att det bara var en kort tur så var vi ordentligt blöta efteråt coh någon mer ridning blev det inte i dag. I ställat blev det först lite pyssel ute innan middag och körkortsfrågor inne! 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Fullt befogad fråga, jag undrar samma! Fryser liksom redan...

2014-09-22 @ 22:30:33
URL: http://jav.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0