Höst och hästdagar!

Ytterligare en fin höstdag!
 
Elise kom på förmiddagen och hjälpte mig först med Gandur. Jag hängde på honom i skritt utanför stallet och sedan satt ajg även påhonom två gånger. Första gången på halt men andra gången gick vi en liten bit! han är väldigt cool och väl förberedd genom inkörningen så då går insittningen ofta enkelt och okomplicerat. Sen red vi ut på Gandalf och Leone. I dag blev det en lite längre tur med mycket trav uppför backarna på hemvägen så det var en bäbiskille efter turen. Han är verkligen väldigt mycket bäbnis trots att han ju är fyra år, men framsteg blir det i alla fall!
 
Mitt på dagen kom sotarn för brandskyddsinspektion av pannan och skorstenen. När det var avklarat, gick fort och smidigt, så red ajg dressyr med Tant. Hon var lite stretigi dag och ville inte riktigt komma i genom kroppen, är bara att inse att hon nog inte trivs med dressyrsadeln. Visst akn hon ha haft en dålig dag men i så fall har hon haft dåliga dagar alla de gånger vi haft dressyrsadeln, och bra dagar därimellan med hoppsadeln, tycker jag ser ett mönster så framöver blir det ingen dressyrsadel. Red sedan även Pålstina lite på banan. Jag rider inte henne så mycket nu, har liksom fullt upp med mina andra hästar, men ihon var riktigt fin i dag! Med lite jobb skulle hon bliu en trevlig dressyrhäst och jag hoppas någon vill lägga ner den tiden på henne. Jag är i alla fall nöjd med det vi åstakommit under sommaren.
 
På kvällen var jag i väg för lite lektioner, just nu är knotten rent förj*vliga när man har lektioner. Är det inte kyla, halka, snö eller ösregn så är det något annat. Är man någonsin helt nöjd?
 
Chokladen och hennes bff Zacke.
 
 
 
Nyfiken Zacke!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0