Hästkväll!

Blev en riktig hästkväll efter jobbet! Först red jag och Alida ut med Leone och Tant, vi red samma korta, lätta sväng i dag med men i dag travde vi lite också! Leone skötte sig fint i dagmed och ni vet ju att en gång ingen gång, men nu har vi varit ute två gånger så snart är han inriden! Vi är i alla fall på rätt väg!
 
Sen red vi Szum och Pålstina på banan. Szum är ju inte så van att gå med sällskap på banan och precis som jag misstänkte var han rätt tjafsig och tjurig i början. Faktiskt så pass att han backade ut från banan.... Pålstina har bara varit på banan tre gånger tidigare, aldrig i mörker med skuggor och aldrig med sällskap, men inte betedde hons ig som Szum för det! Det är skilnad på häst och häst! Jag fick i alla fall fart på Szum och han jobbade på rätt bra även om jag inte riktigt tyckte jag kom dit jag ville. Men det är ju som Alida sa efteråt, han ser ju så fin ut ändå mellan stöket. Och det är väl tur det, för hur skulle jag annars orka?
 
Chokladen i dag! Hon står i en backe men hon är även på plant underlag rätt överbyggd bak just nu! Tror hon växer för varje gång jag åker förbi hagen!
 
Chokladens kompisar! Vera och Fräsen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0