Halvfartsdag!

Skönt med en dag hemma, lite halvfart i dag pga förkylningen men ett underbart väder! Otroligt fin höst vi har!
 
Förmiddagen gick åt till fakturering, diskning och annat som måste göras. Sen red jag ut på en tokpigg Tant och tömkörde Leone. I dag jobbade vi mycket med styrbarheten i traven, jag tycker det går bra att styra och påverka honom i skritten men i traven kör man mest sitt eget race. I dag jobbade vi med att trava över bommar och då gäller det ju att kunna styra med lite precision, vi behöver nog jobba lite mer på det...
 
På eftermiddagen packade ajg in Szum och åkte till ridhuset. Det är dags för generalrepetion inför lördagens dressyrtävling. Kan väl säga att det gick bättre än repetionen inför förra tävlongen men fortfarande inte bra. Travprogrammet är hyfsat, galoppen en katastrof och i skritten finns det så otoligt mycket mer som jag inte får fram i dagsläget. I vinter ska vi jobba hårt med styrka och ridbarhet, jag vet att det finns mycket i honom det gäller bara att hitta det!
 
Hemma igen blev det middag, besök hos Räkan och fika med äppelpaj. I morgon är en ny dag, förhoppningsvis är jag lite mindre förkyld då!
 
Tantutsikt!
 
Leone på banan i dag innan tömkörningen!
 
Svettig Szum efter dagens pass i Ammer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0