Fredagkväll!

Det hann bli mörkt innan jag var i fölhagen i kväll med, tur det finns ficklampa!
 
I kväll efter jobbet red jag och Alida ut med Leone och Tant. I dag red vi en lite längre tur och travde en del, det gick bra men i bland skulle Leone behöva koncentrera sig lite mer påvart han sätter fötterna i stället för att greja med en massa annat. Typsikt bäbishästar, även om han är 4 år och borde var lite mer mogen än de flesta som är här på inridning så är han verkligen som en riktig unghästbäbis! 
 
Efter uteritten så jpbbade jag Gandur på banan. Jag longerade honom med sadel, med stigbyglarna nere! Sen jobbade vi med lite markövningar och med mina förberedande uppsittningsövningar. Avslutade med att stå lite på pallen. Han köpte allt jag gjorde, han stod helt stilla när jag klappade på sadeln, viftade på armar och hoppade vid sidan trots att han egentligen var rätt skeptisk! 
 
Nu har jag hunnit vara till Räkan och fölen, fikat lite och det är väl nu jag ska börja plugga till körkortet. Klockan är 22.45 och jag ska upp 6.30 i morgon med. Jag kan förstå varför det går så trögt med det där körkortet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0