Vårvindar!

I dag började dagen med bilkörning, men inte ilken bilkörning som helt utan med körlektion! Efter att jag kommit hem igen så red jag alla fyra hästarna i ett svep! Och ni, vilket väder det har varit i dag, som vårvindar!
 
Först red jag Midas, med honom satt jag upp på banan men red seda i skogen ovanför gården. Där fick han klättra, kliva över stockar och genom ris. Bra träning för honom, dels för kroppen men även för huvudet då han ibland kan vara lite tittig på saker på marken och i dag var det några gånger som han nog helst velat springa hem i stället för att behöva kliva över allt!
 
Sen red jag Szum på banan, lite tungrott i början men han släppte sedan och på slutet kunde jag galoppera över en bom på volt i flera varv! Det har vi inte lyckats med förut utan balansen brukar bara räcka till att ta sig över bommen en gång, sen har vi tappat antingen galoppen eller vägen. Men i dag var känslan superbra och vi kunde rida flera varv utan att det ens kändes vingligt! Även Trafalgar fick gå på banan och galoppera över bommen. Med honom känns det verkligen jättebra i galoppen medan traven och skritten är lite mer sådär. Avslutade med an tur på Tant. Hon har vilat för hon sett så trött och hängig ut, i dag var hon verkligen inte det utan kändes både pigg och väldigt fräsch! Inte blev turen heller så lugn som jag hade tänkt för hon ville absolut galoppera!
 
Jag har även hunnit göra klart den sista lösdriftshagen i mörkret. Nu är alla hagar uppe inför vintern men jag har fortfarande några kvar att ta ner. Men det är ju som sommar ute så det kan ju inte vara någon brådska än...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0