Söndag!

Den här helgen gick den med, och jag tror jag fortfarande har lika mycket kvar på att göra listan! Men det kommer ju fler dagar och fler helger!
 
Åkte i väg på lektioner direkt på förmiddagen. Lätt duggregn och 5 plusgrader, jag kan inte säg att jag hade för lite kläder med mig för jag hade en hel del kläder med mig men jag hade fel kläder! Regnjackan var med som tur var men ingen varm jacka att ha under, västen som var med är alldeles för stor för att klämma in under regnjackan. Nu gick det rätt bra ändå, men det är bara att inse att i bland tänker man ologiskt.
 
Efter lektionerna blev det varma mackor till lunch och bakning av kaka till hovis innan jag gick ut för att rida, fortfarande duggregn och några plusgrader... Började med Trafalgar, han gickså klart galopp programmet men i dag longerade jag de två första intervallerna och sedan satt jag upp och red de två sista intervallerna uppsuttet. Lite spännande då jag bara suttit på honom två gånger, första gången bara i skritt och andra gången travade vi lite och det är ju mer än en och halv vecka sen, i dag satt jag upp och galopperade direkt! Det gick bra i alla fall, vänster varvet kändes väl sådär men i höger hade jag en fin känsla. Jag tycker det här är en bra början för oss, nu är det bara att jobba vidare! 
 
Sen red jag ut Tant, en lagom tur tyckte jag medan Tant inte alls kan förstå att man inte kan köra järnet alla dag och hela tiden. Sen jobbade jag Szum i töm vilket stundtals gick lite vilt till eftersom de andra hästarna busade i hagen intill. Och efter att Szum hade sprungit järnet och blåst så busade hästarna i alla hagar tror jag.... Han taggade ner i alla fall och vi avslutade med att han fick gå några ånger över presseningen som ligger på banan. Efter passet fick han vänta en stund på hovis som var på väg, Szum hade tappat en baksko i leran, och jag tror att den där väntetiden var nog jobbigare än arbetet vi nyss gjort. Det är så tråkigt att vänta tycker Szum, han är verkligen som ett dagisbarn som ätit för mycket socker! 
 
Under tiden som hovis skodde Gandalf så tömkörde jag Midas. Han fick i dag skritta över höga bommar, det är verkligen bra träning man ser hur de får jobba med kroppen över bommarna, och jobba med trav på volt. Han är så fin att man blir riktigt ridsugen när man ser honom!
 
Sen blev det fika med hovis, och obligatorisk kattungebesök, hon hade sonen med sig och kattungarna är väldigt tacksamma för barnen! Resten av kvällen gick till middag, intag av hästar och matning av Räkan. Nu börjar jag dessutom bli klar här så nu blir det att sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0