Ridhusdrömmar!

Vissa dagar drömmer jag extra mycket om ett isolerat skötselstall med spolspilta och ett ridhus, i dag är en sådan dag! Det har regnat hela dagen och jag fick ställa in lektionerna, i stället blev det lite inomhusjobb!
 
På förmiddagen var det lite lugnare med regnet och jag passade på att longera Trafalgar och Midas. Traffe fick gå galoppprogrammet, i dag var han lite snurrig och upp i varv men jag kan konstatera att han i alla fall börjar se ut som en häst när han rör sig! Midas fick göra ungefär samma jobb som igår, lite lugn longering. Igår tyckte jag han var lite seg men i dag var han piggare och mer med på noterna!
 
Eftermiddagen ägnades åt bokföring, lite planering och bakning. Med ett litet ryck i regnet när ajg tog ner stängslet i lösdriftshagen, man dör ju inte av lite regn men det är jobbigt när man till slut har alla kläder blöta. Nu i kväll har jag haft besök av en kompis och vi fikade och kollade på Bonde söker fru, sen har det varit körkortsfrågor resten av kvällen. Nu ska jag sova och ladda för Ica i morgon!
 
Blöt och hungrig Midas i regnet i dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0