Resten av dagen!

Allt harju inte varit bruksridning i dag, lite anant har jag hunnit också!
 
Jag började dagen med att tömköra Szum. Han hade massor av energi efter att ha haft nästan en veckas vila, han var taggad men tyckte nog att det var rätt skönt att komma i gång igen. Sen fick jag trevligt besök som ville titta på stallet, gården och kattungarna, mest kattungarna tror jag! Dom fick massor av kärlek och gos!
 
Sen byggde jag fram till bruksridningen och red Tant. Hon fick jogga lite lätt och sedan gå hindren, hon var lite gallig i ett bakben så det fick bli ett lugnt pass. Som tur var så var gallan borta efteråt. På henne är ryggningen svårast, hon backar jättebra i vinkel egentligen men minsta hon kommer åt bommen så blir hon stressad och då går det så fort och blir fel. Men det blir ju bättre med träning så vi får jobba vidare. Dessutom ville hon inte riktigt gå över presseningen, men efter en stunds övertalning tog hon mod till sig och hoppade över....
 
Jag hann även tömköra Midas innan det var dags för träning. Jag har inte tömkört honom förut och vet inte om han gjort det, så jag började på volt. Han var verkligen jättefin i töm, både på volt i trav och när jag körde volter, åttor och serpentiner i skritt!
 
Efter träningen så red jag även Pålstina. Det är säkert en månad sen jag red henne sist, vi började att jobba lite på banan i skritt och trav. Jag jobbade massor med att få henne att gå framåt i traven i stället för uppåt med korta, snabba steg. Efterhand blev hon rikitgt fin och på slutet kunde jag trava henne på fyrkanten i form och bra trav! Med henne tränade jag ingen ryggning (ni minns väl att det var i samband med ryggning som jag åkte av henne i somras?), de övriga momenten gick br även om det var lite läskigt med hinkarna i början.
 
Nu harjag även hunnit äta middag, börja sätta upp tråd i lösdriftshagen och matat Räkan. Nu blir det inget mer vettigt gjort i dag, men det som är kvar att göra lär nig finnas kvar i morgon med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0