Propplöst!

Det här har inte varit någon vidare dag, som tur var så började den i alla fall bra, om än tidigt!
 
Jag började nämligen på körskolan, var där 7.30 och då var hästarna ute och stallet mockat. Gick rätt bra att köra, känns som det går åt rätt håll km än alldeles för sakta! Sen fortsatte racet hemma, känns osm jag har stressat hela dagen i dag trots detta (eller pga av detta?) så hann jag inte allt. 
 
Först red jag Szum, han var lite på hugget och jag fick börja med att återigen berätta vem som bestämmer av oss. När vi väl var överens om det så gick det rätt bra. Sen red jag och Elise ut på en lugn tur med Tant och Gandalf. När vi kom tillbaka så var dt dags för lunch, när jag höll på att göra klämda mackor för fullt så gick en säkring och det blev svart. Försökte byta säkring men den gick direkt, dessutom verkade det som en fas gått men jag kunde inte se någon. Lyckades ändå fixa mina mackor med hjälp av skravkablar och fantasi.
 
Hann köra galoppprogrammet med Trafalgar. Han fick även i dag gå långa programmet och halva i lina och halva uppsuttet. Det gick riktigt bra och kändes bra trots att han upptäckte ett farligt spöke i ena halvan av banan precis när jag suttit upp, det spöket hade han inte märkt av när vi longerade precis där... Sen fortsatte stöket medpropparna. Bytte en fas inne och trodde det fungerade, och nog fungerade spisen nu men inte var det någon riktig kräm i den, tog en halvtimme att koka spagetti!
 
Kom i väg till lektionerma i flygande fläng, stannade och köpte mer säkringar på vägen. Som tur var så hade jag snälla elever annars hade jag nog inte pallat med kvällen. Väl hemma igen, framåt 22 tiden, var det mörkt mest över hela gården coh det var bara att fortätta jakten på propparna. Bytte en huvudsäkring ute och då hade jag i alla fall lyse att ta in hästarna med. Nu tror ajg attdet ska fungera, men attans vad kallt det var inne när inget har fungerat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0