Mörker och regn!

Även i dag hålls rishusdrömmen uppe! Jg är ingen ridhusmänniska men det är bara att inse att i detta väder så krävs det för att hålla kvaliten på ridningen uppe.
 
Men nu har jag ju inget ridhus så i dag efter jobbet red jag och Tant ut i mörkret och regnet. Det regnade inte så mycket när jag gick ut men innan hästen var sadlad så regnade det på rätt bra, så jag var blöt närvi kom tillbaka trots regnjacka och överdrags byxor. Men grusvägarna är fina att rida på nu så det blev mycket trav på dom, perfekt för att bygga på grundkonditionen!
 
Eftersom jag var blöt och det fortsatte regna ihållande så bestämde jag mig för att det fick vra nog med hästaktiviteter för i dag. Jag putsade grejerna och tog in hästarna innan jag gick in och duschade! Nu har jag kämpat lite med körkortsfrågorna, nu får det räcka för i dag! God natt!
 
Förresten såhar jag nu fått upp mitt tanklock men lyckades i stället låsa in mig i bilen i dag... Som tur var hittade jag rätt knapp till slut så jag kom ut, tror den här bilen är för modern för mig, torts att den är 11 år gammal...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0