Mera regn!

Tänka sig att det har regnat i dag med! Men som tur var så inte hela dagen!
 
Jag åkte direkt på förmiddagen i väg och hade två träninar. En hoppgrupp och en grupp som inte ville hoppa! Det var blött på banan men inget regn, när jag kom hem däremot så vräkte regnet ner! Men efter lunchpaus, diskning och kattungemys så hade det slutat regna och jag kunde rida!
 
Szum var lite tungriden i dag, underlaget var tungt ocskå så det var nog därför, men jag fick till ett par galoppfattningar som var bra! Sen dressyrade jag lite med Traflagar. Började som sist med att bara rida framåt och tänka lång och låg häst, men kunde komma vidare i dag och börja med lite böjning och stora volter. Jag hade en jättebra känsla i galoppen! Det känns lovande! Midas tömkörde jag på en vändplats i närheten, han skötte sig utmärkt och nu är jag sugen på att rida ut med honom till veckan!
 
Nu har jag tittat på Så mycket bättre och försökt förbereda och planera inför mogondagen. Jag har en rejäl jobbdag i morgon, 14 timmar! Stor del av tiden kommer tillbringas i bilen, men jag har en hel del lektioner och även några hästar som ska ridas och tömköras. Det är lite nervöst, dels när det är så många nya kunder och dels är tidsschemat rätt tight så det gäller att det klaffar! 
 
Trafalgar innan dagens ridning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0