Lyktstolpar i jorden!

I morse var ajg kvick i stallet med att släppa ut, mocka, fodra och vattna, och jag hann precis klart tills det kom en lastbil med grävare på!
 
Samma firma som fixade ridbanan åt mig har i dag satt ner lyktstolpar och grävt ner kabel för lyse! Det blev jättebra så nu ska bara lamporna monteras, sen kommer jag kunna rida dygnet om! Jag började inte förrän 11 i dag men eftersom det var lite stök på gården så red jag inte utan gjorde annat. Som att fixa i ordning lösdriften och flyttat Szum, Tant och Pålstina dit. Alltså dags för vinterrutiner!
 
Efter jobbet så red jag Szum. Han lurade mig lite i dag, jag brukar ofta kunna läsa av hans humör redan när jag gör i ordning honom och allra senast när jag gör våra markövningar. Men i dag var han lugn, avspänd och i frågasatte inget, trots det var han lite istadig och småkaxig när jag red sedan, han backade ut från banan och stack även med mig en gång, och det var längesen sist! Hur som helst så kom han ju till arbete till sist och var rätt fin, speciellt när jag flyttade honom på volten.
 
Sen arbetade jag Midas i töm, han fick jobba över bommar i både skritt och trav. Han jobbar på bra och till veckan ska jag nog börja rida lite och fortsätta växla med tömkörningen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0