Lantis i stan!

Varje gång jag är i stan så är jag så tacksam att jag bor på landet! Jag är verkligen ingen stadsmänniska utan trvs bäst här ute i skogen!
 
Jag red Szum och Tant på förmiddagen. Szum var trött och seg, inte tjurig eller dum utan bara matt. Vi red på banan, travade över bommar och galopperade över bom. Travhoppade några små hinder och försökte oss även på något litet språng i galopp, men han var inte riktigt på hugget i dag. Nya tag framöver!
 
Sen red jag ut Tant, planen var en lite lugnare tur i dag men det började inte så bra. Grannarna byter tak, det var snickare på taket och fullt med grejer i trädgården. Tant som aldrig är rädd för något annars var brydd och ville inte gå. Snickarna slutade hamra och pratade md oss, men hon tittade mest på den, troligen livsfarliga, bilen som stod parkerad vid vägen. Till slut var det error i huvudet på henne och jag vet inte om hon ens mindes vad som var farligt. Eftresom vi kom i error läge så klev jag av och gick förbi, ingen mening att tjafsa med ett fuxsto! På hemväg så sågades det och grejades för fullt, Tant gick förbi utan att tveka men tittade lite misstänksamt på den där bilen...
 
Sen åkte jag till Sundsvall. Det blev en dyr dag! Jag har köpt lyse till ridbanan, stolpar köpte ajg redan i fjol och nu ska de upp innan vintern. Har köpt lampor och kabel, dyrt men väl använda pengar i vintermörkret! Sen var jag och provkörde en bil. Samma sak där, dyrt men välbehövligt! Det är en jeep osm jag ännu inte får dra mitt släp med så nu gäller det att få till BEkörkortet! Min pappa var med och hjälpte mig kolla bilen, om det är ett bra köp visar sig framöver. Till veckan får jag hämta bilen, spännande!
 
I morgon väntar en ny, intensiv och spännande dag! Nu ska jag sätta väckarn tidigt och sen sova! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0