Lampmontage!

I dag har ajg haft hjälp av pappa här hemma, det är inte så ofta han har tid med det men i dag har han monterat lampor här. I vanlig ordning tog det ju mer tid än väntat så jag hann inte allt annat jag tänkt men i morgon är en ny dag med mer tid för hästarna och dessutom i bättre ljus!
 
Jag tömkörde en rejält överladdad Szum på morgonen. Jag förstår att jag åkte av honom igår så mycet överskottsenergi och frustation som det var i honom i dag. Blev inte så mycket jobb i dag men han blev i alla fall rejält avrastad. Sen kom Alida och pappa ungefär samtidigt, när alla lampor och grejer var framplocakde så red jag och Alida ut med Trafalgar och Tant. Första uteritten för mig och Trafalgar och vi skrittade bara, det kändes helt okej!
 
Resten av eftermiddagen ägnades åt lampmontering och att hålla i stegen när pappa klättrade i lyktstolparna. Nu är lamporna på ridbanan monterade, men inte i kopplade, plus att en del andra lampor på gården är utbytta mot nya Ledlampor. Tanken är att alla utelampor ska bytas ut men jag tar några i taget. Efter en snabb middag så hade jag lektioner på kvällen. Snö i luften i dag, vintern börjar närma sig! Jag har tyvärr fortfarande lite kvar på min att göra lista innan vintern. Som att göra en hage, ta ner ett par hagar, sätta på vinterdäck, vinbterställa lägerhuset och lite annat nödvändigt. Men jag kanske hinner det med, men inte i morgon för då är det Ica och hästarna som gäller!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0