Invigning!

I dag har vi haft invigning på Ica, nu är butiken färdigombyggd och viu har firat i dag med snittar och cider till kunderna och massor av erbjudanden. De har varit ohyggligt mycket folk och väldigt stresssigt men dagen har gått fort i alla fall!
 
På kvällen red jag Trafalgar, banan hade hunnit frysa så det fick bli ett lite lugnare dressyrpass. Jag har väldigt svårt att få honom att jobba som jag vill och få honom loss i skritt och trav så det är en utmaning att jobba honom utan att kunna arbeta igenom honom i galopp. I dag red jag mycket "bogen in", framförallt i skritt, mest för att försöka få honom att lossa lite i bogarna. På slutet tyckte jag att jag hittade lite bra känsla och lite lägre form.
 
Nu ska jag planera morgondagens ridlektioner och teori. Teorin ska handla om vinterträning, om upplägg, tips och övningar. Fast som det känns just nu så skulle jag själv behöva en peppande föreläsning för att träna hästarna i vinter! Men jag försöker peppa mig med att det är mindre än två månader till jul och sen vänder det ju och snart är vår igen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0