Dressyrträning 10 mil bort!

Alltså det är verkligen värt att skynda sig hem efter jobbet och sen åka 10 mil med transporten till dressyrträning när man har så rolig häst att jobba med! Lätt värt allt slit!
 
Jag och Szum var alltså på dressyrträning för Sara i kväll. Som tur var hade jag med Elise som sällskap och moraliskt stöd, vilket kunde behövas. Jag fick ju ta gamla bilen (eftersom jag inte har körkort ännu för att dra med den nya) och den vägrade starta i morse när jag skulle till jobbet (tänkte ta den på jobbet för att kunna tanka på hemvägen), tror inte det hänt att den inte startat förut (utom då när batteriet var urkasst). Den kanske känner sig utbytt? Men som tur var åkte en av grananrna dit på dagen och drog i gång den, och i kväll gick den som en klocka!
 
Jag kan inte säga att Szum gick som en klocka men han skötte sig väldigt bra. Dessutom fick jag bra hjälp, vilket ju är vitsen med en träning, både med att rida mig ur när han blir stark och går som ett tåg och med galoppfattningarna. Nu har vi lite att träna på till nästa gång, tyvärr är det två månader till nästa Saraträning men bara två veckor tills vi ska träna för Ingrid. Är i alla all nöjd med min Szum-Brum och rätt nöjd med min egen ridning också, även om det finns en hel del att utveckla hos oss båda!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0