Dressyrinspiration!

Om man går hela dagen med strumporna aviga vad säger det? Att man bra ä allmänt virrig eller att man haft bättre för sig under dagen? Jag tror och hoppas på det senare!
 
Förmiddagen ägnades åt att rida. Först fick Midas gå i skogen hemma, klättra, kliva över stockar och vända runt träd, bra träning för både kroppen och huvudet! Sen skrittade jag och Elise ut en sväng med Tant och Gandalf, Gandalf hade vilat lite och därför blev det lugnt.
 
Sen åkte jag och Szum till ridhuset för dresyrträning för Ingrid. Det var ingen bra Szumdag, han var spänbd och hade myror i huvudet ochinte blev det bättre av att jag var lite sen så det blev lite stresigt och ont om tid. Hästar som Szum går inte att stressa med! Men vi jobbade väldigt enkelt och lugnt bara för att få honom att slappna av. Det fungerade och jag avslutade med en avspänd och lösgjord häst. Sen kändes det lite surt att det inte blev så mycket jobb, men jag får tänka på att om jag hade haft den här träningen för ett halvår sedan hade jag tyckt det varit super och att vi hade jobbat massor- det går ju framåt!
 
Sen åkte jag hem med Szum, åt middag och sen åkte jag tillbaka till ridhuset igen! På kvällen var det nämligen clinic som Ingrid höll i. Perfekt med lite inspiration nu när det är mörkt och trist ute. Det var en mycket informativ clinic, hon pratade mycket grunder och gick i genom allt ingående! Roligt och bra! Nu är jag ridsugen igen men får nog hålla mig tills i morgon!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0