Teoriprovet avklarat!

I dag har jag varit i Östersund och skrivit teoriprovet för BE och jag var godkänd! Skönt att ha det avklarat och nu är det bara det värst kvar, uppkörningen!
 
Förutom att skriva teoriprovet så fikade jag med pappa och var på Hööks och köpte en ny grimma till Chokladen. Köpte en knallrosa, dels för att det är lättare att hålla reda på min grimma i ett stort stall när den är knallrosa och dels för att reta grannen lite. Han gillar inte rosa grejer och det gör att jag bland annat köpt en rosa piggborste till honom i födelsedagspresent!
 
När ajg kom hem så red jag först Midas och sedan Szum på banan. Med Midas så jobbade vi lite med halter, tempot och med att hålla i gång galoppen i svängarna. Szum longerade ajg lite först och sedan fick han ett lättare travjobb med övergångar och tempoväxlingar. Sen var det meningen att jag även skulle rida Trafalgar men han var tjock i ett ben så det blev nedkylning med vattenslangen i stället. Efter ridningen så bakade jag en saffranskaka och åkte för att prova Chokladens grimma och fika. Nu är det sängen som gäller, även i morgon hönder det en massa skoj!

Kommentarer
Postat av: Monica

Grattis till klarat teoriprov :)

Svar: Tack!
Pernilla Engström

2014-11-12 @ 16:00:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0