Råplugg!

Hemmadag i dag, så skönt!
 
Började dagen inne med körkortsplugg, diskning och förberedelse av äppelpaj till hovis skulle komma. Jg brukar försöka ha lite gott fikanär hon är här, dels för att jag gillar gott fika och vill passa på när jag har besök och dels för jag vill hålla mig väl med hovis. Det är inte så lätt att hitta vbra hovisar och att hitta någon som vill stå ute och som vill sko mina hästar som ibland kan vara stökiga, blir ju så när det är mycket unghästar som skoa här för första gången och dessutom har jag ju själv några hästar med myror i benen. Som tur är så har hovs sj'lv varit med och fixat ett par av de hästar som är mina så lite får hon skylla sig själv!
 
Strax efter 11 kom hon hit och vi skodde Trafalgar, Szum, bytte en sko på Gandalf och fikade, till min stora glädje skötte sig mina grabbar utmärkt. Efter skoningen så tömkörde jag Szum, som fick jogga lite, red Midas som fick fortsätta jobba med att komma in i ramen, prova på lite skänkelvikningar och bakdelsvändningar, och hoppa några språng över ett litet kryss! Till sist så tömkörde jag Trafalgar, han fick jobba med att komma i låg form. 
 
Efter middag framför världscuphoppningen (och med ett gäng körkortsfrågor) så åkte jag och hälsade på grannarna och framförallt Chokladen! Chokladen hade fått ett litet sår på kotan, inget allvarligt även om det såg lite otäckt ut först. Men detta gjorde att hon i dag fick prova både att sitta fast och att bli tvättat med jodopax. Jag är ju inte så van vid föl så jag är tacksam att hon står där det finns stor fölvana och där jag kan få mycket hjälp. Resten av kvällen har ägnats åt körkortsfrågor! Jag försöker verkligen intensivläsa nu, läste till och med körkortsboken medan hovis skodde, vet inte om min studiemetod fungerar men det lär jag snart få veta! Men i natt drömde jag till och med om körkortsfrågorna, så till och med på nätterna pluggar jag!

Kommentarer
Postat av: Monica

Vi ska också köpa en kia sorento så Fredde håller på att ta be-kortet. Han har skrivit upp och har uppkörningen kvar. Hoppas att det går vägen första gången. Hoppas att det går vägen för dig med. Han satt och gjorde test-proven på datorn och tyckte att de var jättebra :). Lycka till.

Svar: Vad roligt att vi satsat på likadan bil och samma projekt med BEkort! Jag hoppas att jag också ska klara uppskrivningen, uppkörningen vill jag inte ens tänka på -kommer att vara sjukt nervös!
Pernilla Engström

2014-11-10 @ 19:51:43
Postat av: Monica

Jag skulle också behöva ta be-kortet men är alldeles för nervös för uppkörningen så det kommer nog ta ett tag innan jag kommer dit :)

2014-11-11 @ 20:21:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0