Nu är det vinter!

Hade storslagna planer för dagrn med en massa ridning ovh pyssel ute, men all energi rann av mig när jag vaknade av att det spöregnade! Det har mest blivit inomhusjobb i dag i stället.
 
Jag har varit ute i omgångar i dag, se in ovh bytt om och torkat, först omgången med kläder gick åt redan innan frukost när jag som vanligt släppte ut hästarna, mockade, fixade foder och fyllde vatten. Några timmar inne med bokföring och diskning innan det var dags igen! Då longerade jag först Midas, han fick trava över bommar och småskutta över ett litet hinder! Min plan är att prova hoppa några småhinder med honom uppsuttet sen och det är ju perfekt att börja lite på lina. Sen fick Trafalgar gå galoppprogrammet i lina, han såg riktigt fin ut och det börjar höända saker med honom!
 
Efter ett ytterligare klädombyte så kopplade jag på släpet och först tränade lite backning och påkoppling innan jag åkte och hämtade hem Räkan! Det är dags för avvänjning så Choklade fick vara kvar hos grananrna och dela box med en av sina fölkompisar! Räkan gnäggade en del i början men sen var hon rätt nöjd med att få en hel bal alldeles själv!
 
Efter lite mat så åkte jag tillbaka och kollade till Chokladen, det verkar gå jättebra, och drck lite kaffe. Hemma igen så var allt vitt och vintrigt efter att regnet gått över till snö. Jag tog jag in hästarna och sedan tände jag upp, nu är det vinter för nu har jag börjat elda! 
 
Vissa dagar önskar man sig ett ridhus mer än andra! 
Midas på banan i dag, med naturliga vattenhinder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0