Galakväll!

Bara att få klä upp sig lite och få sätta sig vid dukat bord är lyx. Att även få en hel galakväll och dessutom en dag hemma utan tider att passa är verkligen lyxigt!
 
Började med att rida Ricko. Han fick gå ett lätt och kort pass och bara checka av känslan lite (planen var att det skulle komma intressenter och titta på honom i morgon, nu verkar det bli inställt men tanken var ju god i alla fall). Sen red jag ut med Midas, och vi konstatrerade att han i alla fall är hundsäker! Jag hann bara skritta en liten bit från gården när det kom ut en skällande hund på vägen! Hunden var lugn men skällde konstant på oss och vägrade komma till sin husse som dök upp efter, då Midas höll sig totalt cool och obrydd så väntade jag bara tills hunden var infångad. Det kändes inte speciellt nervöst eftersom Midas var så lugn men hunden var bara någon meter i från oss när den var som närmast, han tyckte säkert att Midas var lik en älg trots sin skäckfärg och ett gult reflextäcke! Även resten av turen gick galant trots att det fanns lite nytt att titta på, vi red en ganska lugn tur med lite jogging som uppladdning inför morgondagen. Avslutade ridningen med att rida Trafalgar på banan, en helt annan känsla i dag än igår. Betydligt mera avspänd och med mig i dag!
 
Sen var det bara att duscha och åka på medlemsgala för ridklubben! Ett helt otroligt arrangemang som bland annat Malin som hade häst här förut varinblandad i. Vi fick en trerätters middag med otroligt god mat, underhållningen bestod som sig bör på galor av prisutdelning för olika eldsjälar i klubben samt bildspel från det gångna året, frågesport och ett bejublat framträdande av arrangörstrion! Roligt att få träffa alla under lite andra former än normalt och med lite andra kläder än ridbyxor och hjälm! Det enda jag saknade var mer tid för mingel och surr, men jag hann i alla fall med en hel snack med mina bordsgrannar. Tack alla inblandade för en otrolig kväll! Nu ska jag sova och ladda för dressyrtävling i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0