Friskvård!

I dag har vi haft friskvård för hästarna, Ulrika har varit här och masserat och även provat sadlar!
 
Först ut för massage var Gandalf, och sedan var det Trafalgars tur. Han hade, som väntat, mycket spänningar och muskelproblem men oj så han njöt av sin massage. Tror att han var villig att följa med Ulrika hem i bieln efteråt! Väldigt bra för honom i alla fall! Sen provade vi sadlar, hårt och skitunderlag på banan men trots detta kunde jag känna skillnad mellan sadlarna. Två sadlar trivdes han (och jag) lite bättre med, dels Tants sadel (som även Szum har som hoppsadel) och dels en sadel som egentligen är för rak för honom men som avlaste och gav mycket frihet runt bogarna. Tills vidare får han ha Tants sadel så får vi se sen, otroligt intressant att känna skillnaden mellan sadlarna!Till sist fick Szum massage, han hade många myror i benen och hade lite svårare att njuta av massagen, hon ficki alla fall loss lite och jag har fått lite att jobba med på honom. Som alltid när Ulrika är här så var det oerhört intresant och lärorikt! Man blir återigen påmind om att det är många faktorer som påverkar hästarna och dess prestation, helst ska alla pusselbitar stämma. Ridning, hästhållning, hantering, träningsmängd och intensitet, foder, utrustning mm mm
 
Efter Ulrika åkt så red jag ut på Tant innan middag och vidare på lektioner. Efter lektionerna så har jag bokfört och gjort klart momsredovisningen. Nu får det vara nog för i kväll, god natt!
 
Szum får massage!
 
Szum har alltid gillat att stå i öppningen i lösdriften, där har han koll och uppsikt. Nu vill ju även Trafalgar ha samma koll så nu står de både i öppningen och glor, sötnötar! Dessutom trötta efter dagens massage!

Kommentarer
Postat av: Jenny Östman

Hahahaha men de verkar funka bra tillsammans? :-)

Svar: Ja dom verkar trivas bra i hop, men det är såklart på Szums villkor!
Pernilla Engström

2014-11-14 @ 10:48:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0