Ändrade planer!

Ibland får man göra om och göra rätt eller i alla fall ändra sin planer! Min plan var att åka med Trafalgar på blåbärshoppning i morgon men efter kvällens ridning har jag bestämt mig för att vara hemma i stället. Jag var tveksam redan när jag anmälde mig och eftersom det fortfarande inte känns bättre såär det bättre vi tränar i hop oss ett tag först, är lite orolig för att få bakslag med honom!
 
Jag red i kväll efter jobbet. Traffe var egentligen inte speciellt spänd men trots detta så for han i luften med diverse skolor ovan mark när jag satte honom i trav! Efter det var han lite spänd... Det är en lite knepig häst för efter det gjorde han inget mer även om jag inte riktigt fick honom till arbete men jag får lite känsla av att han låser sig när man "pressar" honom eller ställer krav. Sen är det ju inte direkt att pressa att sätt i gång i trav men överlag så är känslan den, minsta lilla jag kräver något så galopperar han på stället. Med tanke på detta så känns det inte rätt att ta med honom på hopptävling, inte än i alla fall! Nu ska vi träna i vinter, jag vill verkligen hitta nycklarna för att lösa denna häst!
 
Sen red jag även Ricko. I dag kändes det riktigt bra med honom och jag tror vi börjar hitta varandra! Nu ska jag ladda upp inför helgen, även om det inte blir någon blåbärshoppning i morgon så väntar både medlemsgala och dressyrtävling i helgen! 
 
Det kanske är någon som funderat på om jag glömt bort Szum? Eller så är det ingen som funderar över det egentligen men jag kan lova att jag inte glömt honom. Men han är tjock i ett ben och det vill inte riktigt gå ner, jag är lite orolig för jag tycker det sitter på ett dumt ställe, misstänker att det är något ligament eller ledband som är skadat. Till veckan ska vi till kliniken och kolla upp honom, min Szum-Brum prins!
 
Min Szum-Brum prins!
 

Kommentarer
Postat av: Jenny Östman

Jag är helt övertygad om att du kommer göra detta 😃❤️

2014-11-25 @ 08:00:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0