Tröttare!

Här väntas det fortfarande! I dag har jag jobbat på Ica, som jag skrev igår så är det inte lika lätt att styra det jobbet som det som är i mitt egna företag. Men både jag och grannarna har haft koll på Räkan hela dagen i kameran, ajg var hem på lunchen och de var också förbi en sväng, och Elise har varit här. Men det är ett rätt långtråkigt program på Räkans kamera, hon äter och hon vilar, inget mer spännande än så. I alla fall inte än! 
 
Det har varit en tuff dag i dag på jobbet, dels var jag ju orolig eftersom jag inte kunde vara hemma och sen har jag varit väldigt trött! I natt var jag ut flera gånger och har inte sovit mer än en timme åt gången, faktuom är att jag inte sovit mer än 1,5 timme i sträck sedan i tisdags och ingen hel natt på en och halv vecka. Så hjärnan börjar bli som en cocosboll, dessutom drömmer jag om föl den lilla tid som jag sover. Det brukar vara lugnt på jobbet på torsdagar men i dag ahr vi påbörjat den ombyggnation som ska göras i butiken innan sommaren så det har varit fullt upp. Kanske lika bra så man får hålla i gång men när jag kom hem var jag så trött att jag såg i kors! Det var bara att lägga sig och sova lite, blev väl en och halv timme men inte i sträck för jag var ju så klart tvungen att kolla Räkan därimellan.
 
Efter min lilla powernap så red jag Tant, vi körde ett lite lättare hopp pass. Hon kändes som vanligt fin i hoppningen och dessutom är jag väldigt nöjd med galopparbetet på henne i dag. Förutom att vi jobbade över ett lågt sockerbitshinder så hoppade vi en liten serie med tre räcken och ett galoppsprång mellan. Nu är det vara att ladda för ytterligare en vaknatt!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Du får ta med dig en sovsäck ut ;)
Jag sov på en bädd av spånbalar i stallet när Calibra var på g, sjukt kallt och obekvämt men det blev i alla fall mer sömn än om jag hade måstat åka mellan!

Svar: Tanken slog mig igår att jag skulle sova på halmbalen bredvid hennes lösdrift, men det sket sig eftersom jag inte har någon sovsäck...
Pernilla Engström

2014-05-09 @ 00:02:14
URL: http://jav.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0