Skryt!

Jag är väl inte den som är speciellt skrytsam av mig, vilket kan vara en nackdel när man ska marknadsföra sig, men nu måste jag faktiskt få skryta lite!
 
Just nu har jag problem att annonsera på Blocket, de vill ha mina annonser under Tjänster och jag vill vara under Hästar och Ridsport för jag tror inte att mina kunder läser annonserna under tjänster. Detta gör att jag satsat lite mer på att synas på Facebook i stället, jag har lagt upp inlägg på sidor för hästsaker till salu och liknande. Det som är roligt med dessa inlägg är att jag ser att många av mina kunder som har haft häst här, delar mina inlägg vidare, kommenterar och gillar. Det värmer verkligen i hjärtat när man får se att de som haft häst här är nöjda och rekomenderar mig vidare! Dessutom kommer det i bland upp förfrågningar på dessa sidor om tips på någon som kan rida in eller som det var förra veckan en förfrågan om tillridning och försäljning av en ridtravare, och ofta är det då någon eller några som tipsar om mig. På inlägget om ridtravaren var det inte mindre än tre stycken som tipsade om mig i kommentarerna! Dessutom är det många av de som kontaktar mig som säger att de fått tips om mig! 
 
Detta är jätteroligt! Dels är det ju fin reklam för mig, men det viktigaste är att det visar att kunderna är nöjda! Jag kämpar verkligen för att få nöjda kunder och det är det absolut viktigaste för mig, att de som anlitar mig ska vara nöjda och känna att de valt rätt. Jag blir både glad, stolt och lite fånigt nöjd av dessa rekomendationer och fina ord, tack alla!. Nu har jag skrytit färdigt, kunde inte låta bli!
 
Jag och Sickan vid hennes treårstest. Sickan är en av de hästar som jag fått följa från inridning till fin ridhäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0