Räka i mobilen!

I dag började jag inte jobba förrän kl 11 så jag red Tant innan jobbet. Vi dressyrade och jag kämpade med att få henne att lossa lite i höger bogen, sen avslutade vi med att rulla på volt och åttvolt över ett litet sockerbitshinder. Tycker det är ett utmärkt sätt att jobba galoppen och man känner direkt om hästen välter in. Dessutom hoppade vi en liten serie som stod uppställd en gång, jag kunde inte låta bli...
 
Sen följde en rörig dag på jobbet, där lunchen ägnades åt att titta på Räkan i mobilen. Jag kan alltså se kameran i mobilen även när jag inte är hemma, jättebra! Tyvärr funkar den inte på nätterna eftersom det är för mörkt även när jag har lampan tänd men anbnars är ajg nöjd. Det Räkan roade sig med under min lunch var att äta, äta lite till, stå och vila samt klia halsen mot ett träd. Spännande värre!
 
På kvällen red jag Szum på banan. I dag utan graman, jag har ju ridit honom med graman sedan den något stökiga inridningen. Sista tiden har gramanen mest hängt löst men jag har ändå tyckt att det känts skönt att ha den  som nödbroms om något skulle hända. Men jag gillar ju verkligen inte graman och har mått lite dåligt varje gång jag satt på den, men i dag provade vi utan! Det är framsteg även om jag nog kommer fortsätta ha den när jag rider ut. Hur som helst var det inga problem att rida utan den, vilket jag inte trodde heller, däremot kändes Szum lite "off" och trött så i helgen blir det vila! Och till veckan ska han på återbesök hos kiropraktorn så sen kanske det blir ännu bättre! 
 
Nu ska jag gå ut och kolla till Räkan en sista gång innan jag lägger mig, in real denna gång. Sen blir det att gå ut någon gång i natt och sedan efter fyratiden på morgonen är det ljust igen och jag kan med lite tur ligga kvar i sängen och titta i mobilen!
 
Utsikt från sadeln på Szum!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0