Halmbädd!

Inget föl...
 
I natt sov jag på halmbalen som står utanför Räkans lösdrift, det var kallt och regnade in! Jag bäddade ner mig med BE körkortsboken under några hästfiltar, det gick ändå rätt bra. I alla fall efter jag dragit på ig Räkans regntäcke för det regnade inprecis där jag låg. Min katt Tingeling blev så glad när hon hittade matte där ute så hon höll mig sällskap ända till 4 snåret när jag gick in och fortsatte övervakningen via kameran.
 
Det blir ine jättemycket gjort, energin är på bottennivå och mycket av tiden går åt till att kolla Räkan. Men jag och Elise red ut på Tant och Gandalf på dan och jag red även Szum på banan. Han fick jobba lite med bommar, i alla tre gångarter. Jag tror han kommer får en otroligt fin ridbarhet i galoppen, mankänner redan nu att det är den gångart som han har lättast för.
 
På kvällen smög jag i väg, med lite uppbackning hemma, och hade ett par lektioner. Ett nytt ekipage i dag och det är alltid lika roligt. Lite eurovison har jag hunnit med också. Nu ska jag först dusch och sen äntligen sova, i en timme eller så åt gången...
 
Så här ser Räkan ut i dag, fast jag tycker hon ser mycket tjockare ut i verkligheten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0