Gympass!

I dag behöver jag inget gymbesök, har hämtat 700 kg hö som jag både lastat i och ur släpet! Kommer nog att kännas i kroppeni morgon men i kväll har jag mindre ont i ryggen än jag har igår när jag inte gjort något särskilt alls, tycker min rygg är knepig!
 
Började i alla fall med en tidig morgon och med att åka och köpa hö. På hemväg tänkte jag stanna och handla men Ica hade inte öppnat än, och inte fiket heller, så jag gick in på Ica och fikade med mina arbetskompisar. Sen handlade jag på mig en massa bra att ha saker till mitt nya hus, som ju ska bli lägerhus nu, sop, skurmedel, diskmedel, toapapper, tvål, sop mm. Känns bra att kunna börja ladda upp lite!
 
Sen lastade jag ur allt hö igen, det kändes lite segt så jag tog en paus mitt i och red tant. Hon fick gå galoppintervaller i dag, så då fick jag lite benträning (genom att stå i lätt sits) också. Som sagt, jag klarar mig i från gymmet i dag!
 
Szum fick gå på banan, i dag kändes han mycket bättre jämfört med igår. Han var mer lättsvängd, galoppen gick bättre, även om vänster helt plötsligt var bättre än höger, och han travade betydligt bättre över de upphöjda travbommarna. Så det var nog lite stelhet efter kirobesöket som jag kände av igår! 
 
I kväll har jag fakturerat och burit upp lite grejer till lägerhuset. I morgon är sista dagen på semestern som jag hinner göra något här hemma så nu är jag lite stressad över allt som jag vill ha gjort! Som vanligt vill jag så mycket mer än jag har tid och energi till,. men det blir ju vad det blir!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0