Fredagsfart!

I dag har det varit full fart på Brännan, precis som det ska vara! Dessutom underbart väder på kvällen med sol och föraningar om sommar!
 
Började dagen emd att skritta ut Szum i skogen här hemma, vi styrde massor runt träden och jag kunde konstatera att vänster sidan på honom nu känns mjuk och fin! Sen fortsatte dagen med stängsling, städning i lägerhuset, intag och borstning av föl, och rumptvätt eftersom Räkan nu börjat brunsta, och krattning av ridbanan!
 
På eftermiddagen kom en ny häst hit, en liten ponny vid namn Prins! Han är fyra år och Welsh Partbred (Russ/Welsh), han är skrittad på och ska nu vara här för fortsatt inridning. En söt liten kille som det ska bli roligt att börja jobba med! Sen hann jag rida ett litet ridpass på Tant, vi hoppade lite lätt. Jag hade ställt upp låga hinder på serpentin ochvi jobbade med att hoppa i lugnt tempo och på att ha henne eftergiven i innersidan i svängarna, jätterolig övning blev det!
 
På kvällen hade jag markarbetsträning för två tjejer med varsin ridtravare, varav den ena fortfarande tävlar (i monte). De fick jobba mycket med travbommar, på rakt spår, på böjt spår, höga bommar, med kort avstånd och med långt mellan! Som avslutning hoppade de några låga språng, det gick jättebra och hästarna jobbade på så fint!
 
Nu ska jag ladda om inför morgondagens och besök på treårstestet, alltid lika roligt!
 
Prins!
 
 
Och så dagens fölbilder!
På spaning med mamma!
 
 
Svårt att nå när det kliar!
 
Jag hoppas ni inte blir less på alla fölbilder, jag tycker hon är så underbar och det blir givetvis många foton tagna...
 

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Blir ALDRIG less på fölbilder.

Svar: Bra det för fler lär det bli!
Pernilla Engström

2014-05-17 @ 11:47:05
Postat av: Mánadis' Vildhäst

Ja mammorna får raketbränsle i tankarna under brunst. Gläd dig över att det är bättre än förstoppning och tyst i magen :)

/Disa

Svar: Japp! Nu ska jag bara bestämma hingst för ombetäckning, inte så "bara"...
Pernilla Engström

2014-05-17 @ 20:06:56
URL: http://manadisvildhast.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0