Bortregnad energi!

I dag har det varit segt. Vet inte om det har varit vädret eller en baksmälla efter gårdagen, inte för att jag drack nå¨gra mängder alkohol utan för att ridkursen var något jag ahde jobbat spänt mig inför länge. Luften gick ur mig lite, dessutom regn hela dagen har inte förbättrat energin!
 
Det känns inte osmom jag ahr gjort något anant än att stängslat i dag. Beteshagen bakom gästhuset är uppe och vi släppte Tamnt, Szum och Gandalf där i kväll. Dessutom har jag pysslat lite med de andra hagarna också. Man måste ju tyck det är roligt att stängsla när man gör det i spöregn! ;)
 
På eftermiddagen ringde min granne och behövde lite hjälp. Deras sto hade fölat ute i en beteshage i regnet, fölet frös lite och hon ville ta in det. Inte helt lätt att leda sto och några timmar gammalt föl från hagen in i stallet, speciellt när det ingick att ta sig förbi en bäck (genom att klättra på en slänt) och dessutom gå på vägen. Men vi fick in dom utan dramatik, ett jättesött ardennerföl. Ett svart sto med bläs! 
 
Hemma igen så tömkörde jag Prins, han var jätteduktig i dag och man ser att det kommer bli en riktigt fin ponny av honom! Sen drog jag upp på byn för dagens viktigaste uppdrag -att rösta i EU valet. Passade på att äta på byn också, sen på kvällen väntande besök av Malin som hade Oliven här förut, hon ville självklart se fölis! Vi firade med sommarens första rabarberpaj!
 
Bilder från dagens väldigt odramatiska ihopsläpp!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0