Vårdagjämning!

Vårdagjämning i dag och det har snöat på tvären mest hela dagen! Riktigt bokföringsväder och det var precis det jag ägnade mig åt hela förmiddagen! 
 
På eftermiddagen så gick jag ut i snöyran och red lite. Först Midas som fick göra samma sak i dag som igår. Först lingering, tycker att det är ett bra sätt för oss att jobba med kommunikationen och kontakten. Sen satt jag upp och red lite, precis som igår handlade det mest om att checka av hjälperna och kommunikationen, i dag travade vi lite mer än igår och jag tycker fortfarande att det känns lovande. I morgon tänkte jag vi skulle utvidga våra vyer! Red ett lättare dressyrpass på Tant på banan, det är inget superunderlag på banan men skritt och travarbete går fint om hästen är broddad. Vi jobbade med avspändhet och låg form, insåg att jag nog inte lyckades helt med avspändheten då tant genast började takta och ville trava när jag längde ut tygeln för att skritta av...
 
På eftermiddagen var jag på Hammarn en snabbsväng och hade en lektion. Nu blir det en lugnt kväll med tidningen Ridsport och min nybakade äppelkladdkaka! Man kan ha det sämre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0