Morgonpigg!

I morse var jag uppe i tid och i väg på lektioner för morgonpigga och hoppsugna ponnyryttare. Jag var hemma igen till 11, inte dåligt jobbat! Hemma igen hann jag bara fika lite innan det kom hem en ny häst! Midas, eller Sormat som han heter i passet, är en rysk basjkirhingst som ska vara här inför hingstpremeringen på Wången om en månad. Han ska förberedas och visas, är en ny utmaning för mig men det ska bli roligt!
 
Eftermiddagen bara försvann i väg, jag lyckades hitta sändningarna från ASVHs bruksprov på webbtv! Otroligt intressant och alldels för lätt att drömma sig bort, hann i alla fall städa lite på undervåningen mellan tittandet. Ibland behöver man lugna dagar också, ute blåste det ju nästan storm och hästarna behövde landa lite sen den na hästen kom.
 
Alida dök upp lite senare på eftermiddagen och vi skrittade ut en sväng på Tant och Flisan. Perfekta förutsättningar att rida ut på en 4åring som vilat när det är blåsväder och en ny häst som gnäggar i hagen, dessutom fick Tant syn på något precis när vi skulle rida i väg så Flisan fick ta täten från gården. Tur unghästarna är coola när gammelhästarna ballar ur! Arbetade även Szum lite i töm ute i snön. 
 
Midas rullade sig rejält det första han gjorde i sin nya hage. Så här ser han ut, med lerinpackning!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mánadis' Vildhäst

Gaah, Midas!!

Haha.. jag som putsat på honom hela veckan, och köpt ny grimma också. Nåja, han verkade glad att ha lite hälsosam lera i hagen, nu åker kanske vinterpälsen av.

Hälsa honom från matte.

2014-03-16 @ 06:57:34
URL: http://manadisvildhast.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0