Magont!

Visserligen har jag många bekymmer och mycket att oroa mig för (det har väl alla hästägare och alla egen företagare? Och jag är ju både och!) men så här ont i magen som jag har haft i dag tycker jag väl ändå inte att jag ska behöva ha? Det är sällan jag är sjuk (fyra sjukdagar på Ica på ungefär 13 år!!) och det är inte många mornar jag överväger att sjukskriva mig, nu gjorde jag ju inte det eftersom jag trodde det skulle släppa men med facit i hand skulle jag nog stannat hemma, det blev en lång och tuff dag på jobbet. Jag har ont i magen, inte hela tiden och det går lite i vågor men när det är som värst vill jag helst stå dubbelvikt (ni kan ju tänka er själva hur smidigt det är på jobbet?) dessutom är jag trött, frusen och har ont i kroppen. Ingen magsjuka eller sånt, min bästa ide´är att det är den kallrökta laxen som jag åt i går som är boven... I dag har jag levt på Proviva och fil!
 
Planen var att rida Tant i kväll men det kändes inte så lämpligt utan i stället så gjorde jag massageövningarna på Szum och tränade lite visnig vid hand med Midas. I dag gick det betydligt bättre, nu var problemet mer att det gick för fort än att det inte blev någon trav... Men några träningsgånger till så ska det nog bli bra! Nu ska jag sova och hoppas att jag är frisk i morgon, för jag har faktiskt inte tid med nåt sånt här!
 

Kommentarer
Postat av: Mánadis' Vildhäst

Midas verkar vilja prova alla möjliga lösningar *s* Han förstår nog nästa gång. Skulle vara som när man visar frieserhästar, då ska de gå lösa i ridhus och visa både trav och galopp. Kontrollerat förstås.

Krya på dig! Magen ligger centralt och påverkar hela kroppen, håller tummarna för att det är en kortvarig bacill.

/Disa

2014-04-01 @ 08:15:29
URL: http://manadisvildhast.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0