Fettisdagen!

En dag som ägnats åt panering och framtidstankar, tid för det behövs också. Jag har ju masoor av planer och ideér som ska sammanställas, analyseras och förhoppningsvis förverkligas!
 
Dagen började i civila kläder med besök hos sjukgymnasten. Sen var jag på Hammarn där jag undersökte lite mer om vad som gäller för att ta BE körkort eller utökat B-kort innan jag dagen till ära fikade semla. Åkte förbi Granngården för att köpa lite spån och kraftfoer, kom även hem med ett par ridbyxor som de sålde på halvpris!!
 
Hann pyssla lite med Räkan och Szum, Szums knä är fortfarande svullet men svullnaden börjar sjunka lite neråt. I dag kylde jag honom med vattenslangen i stället för att försöka på något nåt kylbandage. Sen fick jag ett snabbbesök av rörmokarn, han var bara här för att jag skulle få lite råd och mer koll inför mitt framtida projekt på gården. Han hade bara positiva svar så nu ärjag ännu mer laddad inför detta!
 
Sen har jag ju faktiskt ridit lite också! Först Cadde, på banan, underlaget var helt okej så vi gjorde några fattningar och travhoppade några språng. Tidigare har vi ju bara hoppat krss men i dag ahr vi även tagit oss över ett litet, lågt räöcke med rak bom. Små, små steg mot högre höjder! Passade på att jobba Tant lite på banan också när underlaget var bra. Vi hoppade två, pyttesmå räcken med 14 meter emellan, där jobbade ajg med att växla mellan fyra och fem galoppsprång. Jag tycker det är svårt på just Tant, då jag har svårt att känna hur stor galoppen är och det lätt blir att jag gör för mycket (eller för lite) när jag ska ändra. Något att jobba mycket med!
 
Nu i kväll har det blivit mer planering och pyssel, dels inför morgondagens sportlovsridning och dels inför framtiden. Nu är jag jättetrött så det blir nog en tidig kväll, hoppas jag slipper hostan i natt!
 
TjockRäkan med snart bara två månader kvar till beräknad fölning! Räkan själv ägnar dagarna åt att äta, vila och äta lite mer, tror det här med att va dräktig passar henne utmärkt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0