Bra start på dagen!

Återigen är det vårkänsla ute och jag kunde börja dagen på bästa sätt med ridning i solen innan jobbet, gillar att jag nu börjar kl 11 varannan fredag!
 
Det var Midas som fick komma ut på förmiddagen, i dag satt jag upp diret och red först en liten stund där ajg tidigare longerat och riddit. Checkade av start, stopp och styrning samt travade lite i båda varv innan jag begav mig ut på en liten uteritt på honom. Vi red en liten sväng bara för att jag skulle få se hur han betedde sig ute. Jag vill ju förbättra både konditonen och helst sätta lite muskler innan visningen så massor av uteridning står på schemat framöver och efter dagens tur kan jag konstatera att det kommer vara bra för honom att få komma ut och se lite också för nog tyckte han att det fanns lite att titta på!
 
Efter jobbet tog jag och Alida en liten mörkertur på Flisan och Tant. Det blev en tur med mycket skritt och lite trav, Flisan var trött på hemvägen medan Tant nog tyckte att vi bara värmt upp ännu! Men några turer till så hänger nog Flisan med i hennes tempo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0