Äntligen sommartid!

Nu är det äntligen sommartid igen med ljusa kvällar, jag älskar det även om jag är lite rädd att det kan kännas tungt i morgon bitti när jag ska upp innan jobbet!
 
I dag började jag med Szum, jag försökte så gott jag kunde att masssera och stretcha efter Monicas anvisningar. Sen longerade jag honom, Monica tyckte att jag skulle hålla i gång honom och han har ju varit väldigt laddad i hagen så det kändes som en bra ide´. Jag longerade honom utan inspänning och han fick styra tempot lite själv. Började i höger varvet som ju är den sidan som han inte gjort illa, och det var ganska mycket bock och bus. När jag gick över i vänster varv så började han på precis som innan -han låste fast bettet mellan tänderna, han ramlade in, tittade utåt och rörde sig kantigt. Men efter en liten stund började det släppa och han började röra sig genom kroppen, efterhand blev han mer och mer loss, han sänkte nacken, travade jättefint och frustade. Han såg så nöjd ut! Och det kan ni ju gissa att även jag var!
 
Sen var det Midas tur, i dag på banan. Började med att träna lite visning vid hand, att ställa upp honoom gick bra, att visa i skritt gick ganska bra och att visa i trav -gick inte alls!! Men jag gjorde ett ntt försök efter ridnigen och då gick det lite bättre, så nu är det bara att träna massor -tur det fortfarande är två veckor kvar! Ridningen gick för övrigt jättebra, fin i formen och nu har vi testat så galoppfattningarna fungerar på banan också! 
 
Sen kom Linda och vi red ut på Tant och Flisan. Var ett tag sen Linda var här och red nu så dt blev mycket surr och prat, nog minst lika mycket snack som ridning! Roligt var det i alla fall! På eftermiddagen hade jag lite lektioner, en ny elev i dag och det är alltid roligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0